OM OSS

Zavann grundades 2008 och har specialiserat sig på att leverera affärslösningar till elhandelsföretag på den Europeiska elmarknaden. Vi är 30 anställda med en viktig sak gemensamt - Vi tänker och utvecklar i nära samarbete med våra kunder. Tillsammans håller vi koll på en föränderlig elmarknad med regler och rekommendationer och som kund får du ta del av den kompetensen. Bland våra kunder återfinns nystartade aktörer och merparten av de allra största i både privata och offentliga sektorn.

 

MATS ROSÉN

VD - Ägare

CLAES NILSSON

Sälj & Marknad - Ägare

MIA NORDLANDER

COO

 
 

Zavann grundades 2008 baserat på våra erfarenheter från Kundkraft och av att driva eget elhandelsbolag. Vi är specialiserade på elhandelssystem med tillhörande tjänster som hjälper elhandlare att bli framgångsrikare. Vårt arbetssätt är Agilt med flexibla, innovativa, snabbfotade och skalbara lösningar.


Vi medverkar aktivt i flera grupper/forum som arbetar med kommande ramverk för elmarknaden. Exempelvis i branschföreningen Oberoende Elhandlare, Elmarknadsutvecklings beslutsgrupp och Ediels Teknik Grupp.

©2019 Zavann AB